Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 8 februarie 2017

Klaunn Iohanes, un cabotin ce umbla liber prin parlament

Ca e un mitocan de doi lei (vechi), stiam. Ca se da cu posteriorul de pamint sa mimeze un IQ cu doua cifre, iarasi stiam (desi e necesara o reevaluare, sa nu cumva sa fi trecut deja la minus!)
Nu-l stiam un actoras jalnic, respins (sau neadmis) in brigada artistica a oamenilor muncii din CAP Codirlatele.
Tocmai a facut proba, in parlamentul Romaniei. Si zau, nu stiu daca-i vina lui. Pai daca nu-i ia nimeni briciul din mina ….
Sigur, istoria se tot chinuie sa ne invete ca din istorie nu invatam nimic. Ea, da! Noi, nu si nu.
Si parca nu pot sa trec cu vederea cele doua ineptii uriase, debitate in parlament  cu rinjetul ala sinistru de falci scrisnite.
Prima a fost lauda natinga a parintilor care si-au adus in piata, la miting, copiii. Unii, mai mici de un an.
Sa-i spuna cineva ineptului ca daca se intimpla chestia asta in America (nu mai zic Norvegia!!), parintele respectiv risca sa fie umflat instant de politie, acuzat de rele tratamente si poate chiar „scapat” de ocrotirea respectivului minor. Chiar mai poate crede cineva, in afara de Gogea Mitu, ca baietelul lui Nicusor Dan a inteles, cu ocazia vizitelor prin piata, cum devine cu democratia originala de tip dimbovitean? Cita minte trebuie sa ai?
A doua ineptie, inca mai sinistra, a fost povestea cu telefoanele „aprinse”. Poveste petrecuta identic in „maidanul” din Kiev si care a avut ca punct final, dezmembrarea Ukrainei.

Se pare ca respectiva „fabricatie” l-a impresionat pina la extaz pe marele om cu suflet minuscul si minte odihnita. Pai asta ne doreste el noua? Oare n-ar fi timpul sa-i uram si noi, lui, ceva? Macar un ADIO!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Toată iepoca băsească am fost convinsă că, și-o maimuță cu briciul dacă ar veni la Cotroceni, mai rău n-are cum să fie.
E, uite că șase-case m-a pus cu botul pe labe.

r

madam Mimi spunea...

Probabil ca sint amindoi la fel de jegosi, dpdv moral. Diferenta ar fi ca despre basescu poti spune orice, dar nu ca e un prost! In schimb asta nou, are un IQ sub nivelul marii. Si cind il vezi cit de mindru e de el, dupa ce face cite o gluma de care ride numai el - de fapt rinjeste, ca asta nu cred ca a ris vreodata cu adevarat - iti amintesti automat vorba aia romaneasca (la nemti nu cred ca e) ca daca nu-i fudul, nu-i prost destul!

Anonim spunea...

madam Mimi, când a făcut neamțu vreo glumă? Aia cu elefanți? Aia nu era glumă, era obrăznicie.
Când a zis ”ghinion”? Aia nu era glumă, era prostie.

r

madam Mimi spunea...

Gluma cu elefantii a fost o uriasa dovada de prostie. Cind a zis ca in camera sint, de fapt, doi elefanti, eu l-as fi corectat: sint doi elefanti si-un bou!
Sigur, astea nu sint glume; in mintea lui, insa, DA!
N-ai observat? Orice prost care a ajuns puternic, capata convingerea ca a ajuns si spiritual!

Anonim spunea...

gusti ,
mai lasă dreaku geana de pe a3

madam Mimi spunea...

Aveam eu niste dubii cu privire la inteligenta ta. Gata, s-a rezolvat! Sint, deja, fo 5-6 saptamini de cind nu m-am mai uitat deloc la A3. Evident, de frica ta!
Daca ai fi un domn mi-ai spune nu doar la ce sa nu ma uit, ci si la ce sa ma uit.
Patria recunoscatoare!

Anonim spunea...

Anonimule care ești anonim și-i zici lui Rădescu Augustin, gusti, mai deschide dreaku ochii în jurul tău, nu mai sta belit pe digi 24, mai scoate tembelizoru din priză, că pierzi filmu de sâmbătă seară.
r

Trimiteți un comentariu