Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 26 decembrie 2016

Ultima sopirla inepta a lui basescu traian

Aceasta toxina agresiva secretata de securitatea anilor '80, care ne otraveste, inca, viata politica, baga din nou batul prin gard. Nu-i nicio surpriza! Omul asta (scuzati eufemismul) n-a construit, niciodata, nimic (decit, cel mult, pentru el si familia lui)! Vocatia lui este sa darime, sa dezbine, sa invrajbeasca.
Al cui joc il face, e simplu de inteles, avind in vedere ca, in ultima vreme, dosarele lui se topesc ca untul in tigaie.
Ca sa-si slujeasca noii stapini, basescu incearca sa ne abureasca propagandistic, cu o gogorita de 2 lei: numirea premierului propus de Dragnea ne-ar atrage suspiciuni din partea aliatilor nostri!
Adica Sevil e casatorita cu un sirian!!!!!!  Ingrozitor! Care sirian are afaceri in Siria! Bomba! Si se vorbeste ca l-ar admira pe Bashar!!!!!!!! Care, ce sa vezi, e sprijinit DE RUSI! Teribil! GROAZNIC!!
Tovarasu' basescu, permiteti sa raportez (exista un respect al gradelor, nu?):
Toata America vorbeste despre admiratia lui Trump pentru .... Putin. Toata America, si chiar niste servicii de-ale lor (!!) vorbesc despre incercarile Rusiei de a sprijini candidatura lui Trump la presedintia USA!
Sigur, se spune ca rusii n-au reusit sa-l ajute, dar au incercat. Adica.... prietenii. Adica .... recunostinta! Adica ... suspiciuni!!
Si ce raspunde America la toate astea, tov basescu? Asculta la nen-tu Augustin!
America zice ca una-i una si alta-i alta! Adica l-a votat POPORUL AMERICAN! Si votul inseamna democratie. Si daca votul e pus sub semnul intrebarii, democratia e pusa intre paranteze.
SI ASTA NU SE POATE, TOV basescu!
Si data viitoare, vino cu ceva mai inteligent! Daca se poate; ca de unde nu e, nici Augustin nu cere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu