Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 8 septembrie 2014

Domnule Ponta, aveti DATORIA sa-l suspendati pe basescu!


Stimate domn, am auzit, zilele acestea, de la unii lideri importanti ai PSD, oameni aparent normali (cu capul), niste opinii halucinante impotriva demersului de suspendare a basescului. Ca „basescu apartine trecutului”, ca „asta e basescu, n-ai ce-i face”, ca „lasa ca mai avem 2 luni si scapam” si alte cretinisme de acelasi tip.
Domnule premier, cunosc un infractor marunt, care a fost prins DE 3 ORI furind o gaina! Asadar, un gainar marunt, in adevaratul inteles al cuvintului. De tot atitea ori, legea l-a pedepsit, fiindca asta-i legea. Si, unde-i lege nu-i tocmeala, nu-i asa?
Ma intreb: daca acest gainar va fi prins a patra oara furind o gaina, justitia va decide ca e nevinovat? Sau ca e vinovat, dar ce rost mai are sa-l trimiti la inchisoare? Ori, poate ca in citiva ani „da coltu’” si, pe cale de consecinta, va fi in imposibilitatea de a mai ciordi?
As insista si pe valoarea „pedagogica” a acestei spete. Fiindca s-ar putea ca omul de rind sa inteleaga astfel: daca esti gainar marunt, cum e cel despre care povesteste Augustin Radescu, legea e aspra si neinduratoare (Dura lex, sed lex!). Daca insa esti un gainar mare, foarte mare, cel mai mare (cum e basescu), atunci legea devine, brusc, intelegatoare, indulgenta, iertatoare. Ar fi trist, tare trist!
Ca sa nu se intimple asta, excelenta, ceea ce ar fi ingrozitor, AVETI DATORIA SA-L SUSPENDATI PE basescu!!

P.S. Referinte la https://www.youtube.com/watch?v=1XFVTmOSXVA cu concluzia, fireasca: chi ruba poco la pagherà, chi ruba molto sta in libertà!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu