Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 27 martie 2012

Maci adu … din Kenia

Am inchis, nervos, televizoru. Tocmai tusise Borcea. Sau Bolcea. Unu …

Din cite stiu eu, astia nu prea lasa geamurile deschise la avion. Cel putin, nu in timpul mersului.

S-o fi deschis vreunul, accidental, cind facu hurdubaia la stinga, spre Viena. Si raci infractorul. Incatusat fiind, nu putu sa-si incheie jaka la gitu-i sensibil, in timp util.

Si uite cum, odata aterizat la Otto peni, se va indrepta glont de 45 spre infermerie, in loc de tribunal.

Iar timp pierdut, iar tatonari, iar negocieri. Mai las eu umpic, mai taci tu ceva … Dimbovita, apa lina!

Cum ziceam, am inchis televizoru. L-am deschis din nou, nemultumit: il lasasem pa Antena3! Cu astia nu stii: sint in stare sa transmita si cu televizoru inchis de tot! Am comutat repede pe un canal de sport – doar n-or da si astia cu Foldea – si l-am inchis din nou, ceva mai linistit. Pa televizor, ca pa Şoldea n-ai cum. Niama kak!

Ca oameni sintem, nu fiare! Zau asa!

Ceva tot nu-mi da pace. Il scot si din priza! Privesc stecherul cu dusmanie. Il suspectez de orice nefacuta.

Ii lipesc cracii cu scotch. Stecherului, nu smecherului.

Bine ca se grabi Mari Nelu sa-l caute in gaura de sarpe. Daca-l cautau ailanti, cine stie in ce gaura il … Ptiu, drace!

Mai bine ma duc in parc. Or transmite astia si-acolo? Poate am noroc. Oricum, nu ma intorc pina nu se linistesc cu transmisiile lor derecte. Dati-mi si mie un SMS cind e gata zavera. Ca prea mult nu crez sa tie! Avem alte trebi. Si-apoi, ce mare brinza? Vine Goldea din safari. Parc-ar veni Prunariu din Cosmos … Sau flota indarat!

Maci adu a băut nas ing!

luni, 26 martie 2012

Presimt …

… ca acest Boldea va produce mari prejudicii de imagine citorva PDL-isti (Mircea Toader mi s-a parut tare crispat in ultima vreme), dar si PDL-ului, in ansamblu, ceea ce explica si nervozitatea excesiva, implicarea total disproportionata si declaratiile incoerente ale lui Mari Nelu.

Asta daca nu cumva bagheta fermecata a justitiei reformate din statul reformat Romania ii va reda, safaristului, virginitatea. Sau, ca sa ma exprim marinareste, va fi reevaluat!

vineri, 23 martie 2012

Basescu il va cauta pe Mihai Boldea chiar si-n gaura de sarpe!

Dar stie el, Basescu, citi serpi si, evident, cite gauri sint in Kenia? Sau Congo ...
Si-apoi, adevarata problema a Romaniei nu consta in infractorii care parasesc tara ...

miercuri, 21 martie 2012

Premierul Romaniei ar fi putut fi domnul Bocşa!

Liderului PSD i s-a propus sa-si schimbe numele: in loc de Ponta Ve, sa-l cheme Bocşa Se. Nu in urma unei casatorii, ci a unei MEZaliante de concubinaj.

Mai grasii PDL isi freaca minutele, bucurosi: opozitia a demonstrat, vezi Doamne, ca nu-i pasa de tristul destin (chiar de ei cladit) al tarisoarei, si cind a fost chemata sa puna umarul, s-a dat lovita.

Eu, spre deosebire de multi, cred, totusi, ca propunerea lui Mari Nelu, oricit de zeflemist ar fi fost formulata si oricit de glumeata ar fi putut parea, era cit se poate de serioasa, iar daca Ponta ar fi marsat, chiar ar fi devenit prim-ministru. Tot un fel de Boc sau, hai sa zicem, Ungureanu, primind lista ministrilor in plic, trebuind sa ceara aprobare din deal pentru a schimba pe cineva din functie, pentru a putea stranuta in directia udrei sau pentru orice alta initiativa de substanta. Basescu ar fi cistigat un nou premierus captivus si, mult mai important, ceva capital de imagine si un ragaz vital pentru a pregati in liniste pasii urmatori.

Cit bine ar fi putut face Ponta, din aceasta postura, Romaniei? Cit a facut si Boc, cit face si Ungureanu. Trebuia Ponta sa accepte „calul traian”? Cu siguranta, acest dar greco-dobrogean i-ar fi fost fatal. Lui, si, probabil, si noua! El ar fi fost, definitiv, compromis, USL-ul dezmembrat, puterea portocalie salvata de la dezastru. Cum sa nu-si fi dorit marinelul asa ceva?

Sigur, Basescu si-ar fi maximizat sansele daca ar fi formulat, oficial si sobru, propunerea sa. Numai ca, orgolios pina peste poate, n-ar fi suportat un refuz din partea lui Ponta! De aceea si-a lasat posibilitatea ca, in varianta declinarii ofertei sale, sa spuna ca oricum n-avea un asemenea gind! "Ce, ba, nu mai stii de gluma? Hă, hă, hă!

Un singur lucru n-am inteles: de ce nu i-a raspuns Ponta insusi?

luni, 19 martie 2012

Patapievici. Stiti care. Autodenunt?

Patapievici, huiduit si ocarit la Timisoara - BRAVO, TIMISOARA! - pentru textele sale incalificabile, a gasit cu cale sa raspunda asa:
“Nu ați citit textul meu. Ați citit ALTI antisemiți, legionari sau naționaliști..."
Pai zi asa, nene!

sâmbătă, 17 martie 2012

In vremuri de criza …

… fiecare incearca sa supravietuiasca asa cum poate. Si, cum reclama e sufletul comertului, se fac cele mai ispititoare oferte, cu o debordanta imaginatie.

Iata una dintre ele, cu o gaselnita imposibil de egalat:

„In farmacia noastra aveti o reducere de minim 10% la orice reteta compensata sau gratuita!”

Tu poti sa-i rezisti?

P.S. Nu pot sa dau numele farmaciei decit daca ma contacteaza pentru un deal publicitar. Pe criza asta, nu trebuie sa maninca si gura mea o felie de cozonac?

joi, 8 martie 2012

De 8 Martie ...

Doamnelor si domnisoarelor!
Avind in vedere ca, din cauza ca datorita faptului incit unii vorbesc ca aceasta zi e comunista, nu va zic si nu va urez nimic!
Dar va pup!

duminică, 4 martie 2012

Cumpara produse romanesti!

Cu asemenea indemn cretinoid vrea PDL-ul sa cistige voturi? Sincer sa fiu, nici nu stiu daca astia sint, pur si simplu, tembeli, sau de-a dreptul odiosi.

Pai sa analizam: cine produce aceste marfuri, pe care oranjada stricata ne indeamna sa le cumparam? Pe scurt si grosier, IMM-urile sau producatorii particulari. Adica exact aia sugrumati si sugusati de puterea portocalie, evident cei care au supravietuit, cine stie cum, masurilor economico-financiare de mare exceptie dictate de la Cotroceni si puse in aplicare de flasnetuta Eboc. Si care, pesemne, printr-un miracol, au preturi mai mici si calitate superioara (??).

Ca doar acesti corifei ai politichiei dimbovitene nu ne-or indemna sa cumparam produse mai scumpe sau mai proaste, doar fiindca sint romanesti.

Caci, cu ce am putea noi cumpara acele produse mai scumpe, dar mioritice? Probabil cu aia 25% lipsa din salarii, sau 15% disparuti din pensii? Ca poate le-am lua chiar si mai scumpe, daca in loc de minus 25% am avea plus 50% la „salar”, sau in loc de minus 15% am avea plus 40%, la pensii.

In fine, daca puterea vrea sa cumparam produse romanesti, solutia e simpla: trebuie sa sprijine (iar nu sa stringa de git) toate acele firme sau asociatii care produc, pentru a putea lupta de la egal la egal cu producatorii straini. Mai mult, trebuie sa asigure si cresterea consistenta a puterii de cumparare. Si-atunci, DA: un asemenea indemn e de inteles, in anumite situatii, si merita urmat.

Pina una-alta, actuala putere si-ar dori, cu adevarat, sa cumparam un singur produs romanesc: GOGOSI! Restul, e doar demagogie ieftina si campanie electorala!