Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 18 iunie 2011

Restructurarea – prilej de epurare politica?


Probabil ca, in urma desfiintarii actualelor structuri administrativ-teritoriale si infiintarea altora noi, o serie intreaga de persoane (apartinind USL) din functii decizionale vor fi schimbate cu altele, avind alta culoare politica, cel mai probabil portocalie.
Daca este asa, si nu vad de ce n-ar fi, devine explicabil de ce se doreste cu atita ardoare ca aceasta reorganizare sa se finalizeze, musai, inainte de alegerile locale de anul viitor.
Iar Traian Basescu, cel care cu atita patos clama intoarcerea la popor, s-a intors, brusc, cu spatele la cei care l-au votat (de ceilalti nici nu mai amintesc), iar cuvintul referendum i-a devenit odios!
Numai ca, a arunca tara in haosul unor schimbari stahanoviste, contra cronometru si nefundamentate stiintific, de dragul unor ipotetice cistiguri electorale, nu dovedeste altceva decit ca, pentru a ramine la putere, actualii guvernanti sint gata sa faca orice!
Rusine, Dinu Patriciu! 

3 comentarii:

Matilda spunea...

Deviza lor este : " totul pentru partid, totul pentru victorie !" .
Parcă am mai auzit noi asta în urmă cu ceva vreme...

Augustin Radescu spunea...

Ceea ce nu inteleg nici mort este de ce se comporta toti portocaliii ca si cum nu ar mai exista viata dupa Basescu!

Nicolae Nicu spunea...

De ce? Pentru că, pur şi simplu, pentru ei nu va mai exista viaţă politică după Băsescu! Mai mult decît atît, mulţi dintre ei ştiu că, după Băsescu, nu va mai exista, de fapt, viaţă liberă...

Poate am eu nostalgia viitorului, dar ceva îmi spune că regimul Băsescu va termina prost, tare prost. E drept, pentru popor în primul rînd, dar nici lor n-o să le fie moale. Mai vorbim noi...

Trimiteți un comentariu