Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 7 mai 2011

Jos opozitia!

Jos PSD-ul! Jos PNL-ul! Jos P.C.-ul ! Sa terminam o data cu aceasta opozitie bicisnica, confuza si impotenta ! Am avut incredere in ei, i-am votat, i-am trimis in parlament si nu-si fac datoria ! Trebuie sa iesim cu totii in strada si sa darimam opozitia ! Sa le cerem, la modul absolut imperativ, DEMISIA. Daca nu sint in stare, sa plece ! Chiar nu putem gasi altii, mai capabili ? De pilda PDL-ul ...
Astia dac-ar fi in opozitie, ar face o guraaaaaaaaa .... Ar fi nebunie ! Stie toata lumea ca fara o opozitie puternica, nu exista o democratie adevarata. De-aia zic : mama ce democratie am avea cu PDL-ul in opozitie ! De preferat, pe viata ! Hai sa-i ajutam!

6 comentarii:

renata spunea...

Te-ai gândit bine, dar nu ţi-ai dus gândul până la capăt.
O aripă la guvernare şi una în opoziţie. PDL de la un capăt la altul. Boc premier şi tot el preşedinte de partid în opoziţie.
Restul partidelor lăsate la vatră.
Să vezi atunci cum se ascute lupta politică, exact ca viitorul nostru în care o să fim traşi cu forţa de demiurgul de apă sărată, ca într-o ţeapă.

Lupus spunea...

Traiasca PDL in opozitie, strig si eu!

limpede spunea...

Aud ca opozitia chiar asta are de gand sa faca, sa-si dea demisia de peste tot. Desigur e doar "vrajeala politica" pentru ca nu-i prea vad eu pe niciunii sa-si lase scaunele de parlamentari in semn de protest :)

Anonim spunea...

Cred ca putem sa ne aliem cu singura miscare coeerenta si puternica existenta in Romania de astazi:
http://theodora0303.wordpress.com/2011/05/06/apeluri-ale-scmd-pentru-zilele-de-9-mai-si-14-mai-2011/
Eu o sa fiu acolo.
Poate ne intalnim.

Valentin spunea...

Fraţilor, priviţi cu atenţie în jur!
Suntem prizonierii unei gelatine politice ce miroase puternic a imobilism sudoare râncedă de parveniţi slinoşi şi uzurpatori de profesie râgâind sătui şi satisfăcuţi. Deasupra se chinuie a zbatere stoluri de aripi tinere la fel de urâţi ca modelele lor de la şcolile de vară, stupizi în imaturitatea lor ce exersează febril datul din coate, parvenirea precoce , cinismul prostesc şi incultura doctorandă în orice, numai să se concretizeze în certificate cu denumiri bombastice, trepte de hârtie spre jilţuri de carton. Eficienţa, zeul oportuniştilor ce sfidează logica etapelor de trudă şi acumulare dărâmă ce a mai rămas de dărâmat şi stă în calea lărgirii orizonturilor lor deşertificatoare. Spectacolul prăbuşirii în care toate se află cu capul în jos scoate permanent şi exasperant şla rampă mutre diforme şi agasante de idioţi şi impostori grohăind dispoziţii sfidătoare. Coşmarul a căpătat consistenţă materială apăsătoare. Este cumplit şi aproape ireparabil ce se întâmplă.

Matilda spunea...

Excelentă idee ! PDL-ul să treacă imediat în opoziţie !

Trimiteți un comentariu