Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 8 februarie 2010

VADEMECUM

Asa cum spuneam din start, cei care gindesc sint, potential, prietenii mei. Ceea ce inseamna ca nu e suficient, dar e un bun inceput. Ceilalti au tot ce le trebuie pentru a NU fi prietenii mei. Adica, pentru asta nu le mai trebuie nimic.

Pentru cei din prima categorie, voi incerca sa fiu o gazda buna, primitoare. O sa gasiti aici o pagina cu glume, una dedicata sahului, una cu probleme de logica sau intrebari pe care o sa va mirati ca (inca) nu vi le-ati pus; in fine, o sa dedic o pagina celor ce indragesc matematica (cu precadere cea recreationala) si cine stie ce mi-o mai trece prin cap. Iar in prima pagina, o sa incerc sa va stirnesc curiozitatea si reactiile, aruncindu-va, cit mai des, tot felul de manusi. Astept de la voi raspunsuri inteligente si, in acelasi timp, dialoguri elegante : faptul ca-i spui preopinentului « boule », desi recunosc ca este un argument important, nu-l face nici pe el bou, nici pe tine mai destept decit esti ! Exagerez, desigur !

3 comentarii:

Sibilla spunea...

Dacă urăsc matematica, nu ştiu juca şah, prefer mai degrabă acţiunea, psihologia, poesia şi glumesc funcţie de dispoziţie.... e loc şi pentru mine ? La ce categorie ? ;) :)
BUN VENIT!!! SUCCES !
Nico

Anonim spunea...

Sibilla,
evident la categoria aia de „nu gândesc”, prea ocupaţi fiind cu ale sufletului...

Augustin Radescu spunea...

@ Leo
Observ, cu bucurie, ca ai inceput sa "bati", in sens artileristic, acest blog, la mm patrat. E de bine!

Trimiteți un comentariu