Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 16 iulie 2015

Ce deosebire este intre un dosar penal si un automobil?

Indraznesc sa adresez aceasta intrebare tuturor celor zdraveni la cap! Mai mult, indraznesc sa adresez aceasta intrebare procurorului general al Romaniei. De ce nu, ministrului justitiei.
Toata lumea stie ca, de-a lungul timpului, mari firme constructoare de automobile au constatat defectiuni importante la anumite loturi de masini, fabricate intr-o anumita perioada de timp, intr-un anumit loc sau de catre un anumit colectiv. Cind defectiunile s-au dovedit majore, de natura sa poata produce accidente, sa puna in pericol circulatia rutiera sau chiar siguranta, sanatatea si integritatea corporala a persoanelor transportate, firmele au decis, cu eforturi materiale si logistice uriase, sa retraga de pe piata, temporar sau chiar definitiv, respectivele loturi de masini.
Dar ce are asta cu subprefectura? Pai are!
Fapte relevate in ultima perioada dovedesc ca multe dintre dosarele penale „fabricate” de un anumit procuror (puteam sa ma lipsesc de ghilimele) prezinta defecte majore, grave, de fabricatie. Este deasupra oricarui dubiu ca, prin sentintele injuste pe care le-au generat, ele pun in pericol sanatatea (daca nu cumva, Doamne fereste, chiar viata!) unor cetateni si, la fel de sigur, aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

In aceste conditii, de ce Justitia Romana nu poate retrage, temporar, aceste (auto)dosare, pentru o revizie tehnica riguroasa, in urma careia sa existe CERTITUDINEA ca instrumentarea lor a respectat cu sfintenie toate normele procedurale care garanteaza fiecarui inculpat ca speta in care e implicat va fi judecata corect si impartial?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu