Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 16 mai 2014

Pina aseara m-am temut ca Dana Grecu e chiar proasta!

Aseara am vazut din nou (cu stoicism imens!) o emisiune TV demna de cascadorii risului, demna de Cartea Recordurilor. O emisiune la care realizatoarea vorbeste, INTOTDEAUNA, mai mult decit (si peste) toti invitatii ei la un loc devine, evident, un perpetuu promo Dana Grecu. Care alcatuire pare a spune, de fiecare data, cu hotarire: „Baieti, v-am invitat sa va spun EU cum stau lucrurile! Este ca am dreptate?”
Ei bine, nu-i destul! Topirlania unor mistouri de Caminul Cultural din sat, augmentata de o mina infipta pina la cot in buzunarul pantalonilor tradeaza o feminitate neaosa plina de farmecul misterios al mahalalei unui orasel de provincie, acolo unde ultimele case se-ngemaneaza cu porumbul.
Sigur, Danei Grecu n-am ce sa-i reprosez. Face si ea, saraca, ce poate, cum poate, cit poate. Si, probabil, crede ca e bine asa! Poate e chiar mindra, mai stii?
Ceea ce ma mira este ca niciunul dintre colegii ei nu pare dispus s-o traga de mineca, s-o trezeasca la realitate. Sa-i spuna ca e lipsit de bun simt sa iei la misto un om care a avut mai multa vacanta decit ai facut tu scoala. Sa-i explice ca politica romaneasca nu e facuta de „Ponta si ceilalti”, si ca acelasi Ponta nu poate, fizic, sa se faca vinovat de chiar toate, toate nenorocirile acestei tari, fie si macar din cauza ca n-are timpul necesar si nu se poate dedubla.
S-o convinga ca, daca tot a invitat pe cineva la emisiune, ar putea sa-l lase sa si vorbesca 2 propozitii, fara sa fie intrerupt, admonestat sau luat la misto.
Sigur, Grecu Dana are si ea o virsta. Una la care multe sfaturi de-astea nu se mai lipesc nici ca apa de gisca (nicio asemanare cu apa!!)
Precis se va gasi cineva sa-mi sugereze utilizarea telecomenzii. Adevarat, e foarte simplu sa evit, pur si simplu, aceasta emisiune. Doar ca imi pare rau sa vad ca nivelul Antenei 3, singurul post TV care dezvaluie lucruri incomode basescului, e coborit foarte foarte jos de un asemenea specimen, si ca un ziarist ca Radu Tudor, de exemplu, e nevoit sa duca in circa acest balast.

Altfel, cum zice o vorba din batrini: de ce ti-e frica, nu scapi!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Io, pe femeia asta am botezat-o ciuaua. E transcrierea fonetică la câinele ăla mic și nervos, aproape cât o pisică mai nemâncată, pe care propriul lătrat îl sperie și-l face să piardă contactul cu solul. Pe Grecu n-o sperie propriul lătrat. O îmbată. O face să plutească. De-aia stă cu mâna în buzunar, ca să ibă impresia că se ține de ceva.
Oricum, mai penibilă ca Gâdea, nu e!
Renata

Augustin Radescu spunea...

Nu sint de acord, Renato, ca Grecu Dana poate fi egalata de cineva, cel putin nu de la A3.
Oricum, mitocania unei femei nu poate fi comparata cu mitocania niciunui barbat.

Anonim spunea...

Pe principiul că o femeie beată arată cu mult mai rău ca un bărbat în aceeași stare? :)
Doamne, Augustine! Să nu crezi să sunt feministă! Pur și simplu Gâdea dă tonul și, conform fișei postului, permite să îmbobocească mitoănia și ridicolul.

Anonim spunea...

370Pe principiul că o femeie beată arată cu mult mai rău ca un bărbat în aceeași stare? :)
Doamne, Augustine! Să nu crezi să sunt feministă! Pur și simplu Gâdea dă tonul și, conform fișei postului, permite să îmbobocească mitoănia și ridicolul.

Trimiteți un comentariu