Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 5 februarie 2013

Romania, o tara cu potential!


Aflu din raportul MVFC (Mecanismul de Verificare Fara Cooperare) ca prin guvernul Ponta s-au pripasit niscaiva ministri POTENTIAL corupti. Nu stie nimeni cu exactitudine (adica nu sint, si eu, intelectual?) citi, probabil autorilor raportului le tot da cu zecimale. Dar nu-i o problema, citi trebuie, atitia o sa avem, ca de-aia avem organe, nu?
Mai aflu ca mogulul infamului trust (se stie el care e) e superdotat in materie de potential. Infractional, desigur.
In fine, dar nu la coada, cica o (anumita) parte a presei are un potential teribil, ca de-aia i-a virit marinelul la vulnerabilitati.
Pe scurt, care cum se arata incomod, cum ii creste, brusc, potentialul. Cum a patit si fostul ministru Atanasiu. E drept, acestuia i-a scazut, pina la urma, dar era prea tirziu.
Acestea sint cazuri izolate, si notorii. Exista multe altele. Elocvent este insa si cazul, colectiv de asta data, a 7,3(9) milioane de romani, deveniti asta-vara incomozi. Evident, si lor le-a crescut, brusc, potentialul.
Pai daca o tara cu oameni bogati este o tara bogata, una plina de indivizi cu potential, cum s-o numim? Doar nu o tara … potentiala!
Stau si ma intreb doar: o tara cu asemenea potential putea sa nu aiba un presedinte pe masura?
P.S.: Cum v-am mai spus, prima mea iubire se numea Ana Liza. Si ca o confirmare ca asta nu se uita niciodata, uite-ma luptindu-ma cu urmatoarea problema: cit e lim(rabdare) cind n tinde la infinit? (Unde n este nesimtirea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu