Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 9 iulie 2011

Zece primari mititei, au trecut la pedelei!

Probabil, se va gasi cineva sa spuna: pardon, la UNEPEREI!
S-avem iertare, UNPR-ul nu exista! El e doar o debara a PDL-ului, dupa cum demonstreaza recentul sondaj de opinie (si nu numai), in care acest „partid” a reusit performanta de a aduna ZERO procente!! 
Eu ma intreb doar de ce DNA-ul nu se autosesizeaza intr-un asemenea caz cu puternic damf de suspect. Fiindca ar fi cazul, evident, sa ne intrebam ce i-a apucat, pe toti zece deodata, sa migreze in tabara inamica.
Poate crede cineva ca un spiridus a trecut, intr-o noapte, pe la urechea fiecaruia, soptindu-i ceva care le-a provocat o revelatie? Fara discutie, NU, doar nu mai sintem, de mult, copii!
Tocmai a facut puterea portocalie vreun gest eroic, patriotic, revolutionar, de uriasa rezonanta, care sa copleseasca brusc constiintele adormite ale primarilor cu pricina si sa le atraga admiratia neconditionata? Haida de!
Sau, poate, li s-au promis niste fonduri peste rind, peste cerinte, peste asteptari sau peste posibilitati? Numai ca, dac-ar fi asa, nu cumva legea a fost transformata, iar, in acea bariera la care se opresc (doar) boii? Si, nu cumva, organismele statului abilitate sa se ocupe de exact astfel de fenomene, ar trebui sa-si ia rolul in serios?
Cind are loc un transfer bancar un pic mai consistent, apar suspiciuni, iar cineva (abilitat) isi pune, pe drept cuvint, intrebari. De ce, in cazul unui foarte consistent transfer de putere, ne facem ca ploua?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu