Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 16 februarie 2011

Minciuni, minciuni, minciuni …(I)

Acum vreo 10 zile, ni se spunea ca P.D.L.-ul se bucura de increderea a 14% dintre romani. Acum ni se spune ca au 18% ! Pina la alegeri mai e un an, timp arhisuficient ca PDL sa ajunga, in ritmul asta de crestere, la 72.44%, nu vi se pare? In asemenea conditii, ce motiv au astia sa se mai dea cu fundul de pamint in privinta „relansarii imaginii” sau a ”restabilirii increderii”? Ce motive ar avea cineva sanatos la cap sa schimbe ceva care merge atit de bine?

Aflam de la purtatorul de cuvint al guvernului, Emil Boc, ca inteleptele masuri luate de guvernul Basescu au inceput sa-si arate roadele, ca economia incepe sa duduie (nicio legatura cu … Udrea), ca PIB-ul se baloneaza usor si rigiie multumit, alea-alea… Atunci de ce Doamne iarta-ma ne-ar (sau le-ar) trebui, tocmai acum, un premier mai curat, mai uscat?

Si oare nu-i cam prea tupeist cineva, care are 9% in sondaje, sa dea sfaturi unora care au 18%?

In fine, Basescu se incurca in propriile minciuni. PDL-istilor le spune ca trebuie luate urgent masuri, altfel vor pierde alegerile din 2012. Celor de la USL le prezice ca vor sta in opozitie pina in 2016. Cu alte cuvinte, unu' alb si unu' negru! Ma, cum ....?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu